Rood Wit Rose
De aandacht voor de verschillende druivensoorten, hun smaak en achtergrond maakt dit handzame boek uniek in vergelijking tot andere wijnboeken.
Een ideaal basisboek voor de wijnliefhebber die meer wil weten over de herkomst van bepaalde wijnen en de smaak per streek.
Over de invloed van grondsoorten, de verschillende witte en rode druiven, productiemethoden, wijnstreken en het klimaat. Ook tips over het bewaren, serveren en proeven van wijn.
Met Rood, wit, rosé kan de lezer elke fles wijn beoordelen op etiket en smaak, en op basis daarvan bewust een wijn kiezen.
Een ideaal basisboek voor de wijnliefhebber die meer wil weten over de herkomst van bepaalde wijnen en de smaak per streek.
Over de invloed van grondsoorten, de verschillende witte en rode druiven, productiemethoden, wijnstreken en het klimaat. Ook tips over het bewaren, serveren en proeven van wijn.
Met Rood, wit, rosé kan de lezer elke fles wijn beoordelen op etiket en smaak, en op basis daarvan bewust een wijn kiezen.
Auteur | | Jonathan Ray |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |