In De Wulf

In De Wulf

Culinair raffinement staat centraal in de innovatieve keuken van Kobe Desramaults. De chef van het sterrenrestaurant 'In De Wulf' en medeoprichter van de 'Flemish Foodies' creëert opmerkelijke gastronomische gerechten, geïnspireerd door zijn Vlaamse roots en de nabijheid van de zee. Streekproducten, schelp- en schaaldieren nemen in de keuken van Kobe een bijzondere plaats in en hij creëert er ware smaakexplosies mee. Steeds weer wil hij innoveren en een maximum aan aroma's teweegbrengen. Kortom, de keuken

Auteur | Kobe Desramaults
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789490028480
Boekomslag voor ISBN: 9789401460200
Boekomslag voor ISBN: 9789059168381
Boekomslag voor ISBN: 9781472961969
Boekomslag voor ISBN: 9789089897619


Boekn ©