Brood is goud

Brood is goud

Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingrediënten die elders op de Expo of in de stad over waren. De bevriende chefs, waaronder René Redzepi en Alain Ducasse, werden op de proef gesteld en uitgedaagd, maar creëerden allemaal 'gouden' gerechten.

In dit boek zijn al deze inspirerende recepten gebundeld en kan de thuiskok met eenvoudige ingrediënten de lekkerste gerechten maken. Bottura's visie verandert de manier waarop je over voedsel denkt en de manier waarop je ermee omgaat.


Auteur | Massimo Bottura
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789089896155
Boekomslag voor ISBN: 9780714867144
Boekomslag voor ISBN: 9781838667245
Boekomslag voor ISBN: 9780714875361
Boekomslag voor ISBN: 9789491126079
Boekomslag voor ISBN: 9789000342808


Boekn ©