Restaurant Ciel Bleu / Nederlandse editie

Restaurant Ciel Bleu / Nederlandse editie

Culinair genieten op hoog niveau, dat kan voluit in het luxueuze en stijlvolle sterrestaurant Ciel Bleu, op de 23ste verdieping van het Okura Hotel in Amsterdam.
Chef Onno Kokmeijer en zijn team verwennen er hun gasten met een Cuisine Créative gekruid met regionale toetsen. Deze bijzonder gedreven chef gaat in gezelschap van fotograaf en auteur op bezoek bij bekende en bevriende telers om o.m. Opperdoezer Ronde, vergeten groenten en Waterland vlees te selecteren. Met vishandel van As trekt het team naar Schotland om zalm te gaan vissen. Al deze exclusieve ingrediënten worden in de keuken van Ciel Bleu met een snuifje inventiviteit verwerkt tot hemelse gerechten.
Een vijftigtal van deze smaakvolle creaties worden in deze publicatie haarfijn uit de doeken gedaan en prachtig gefotografeerd. Sommelier Jeroen Smeenk completeert elk gerecht met een passend wijntje.

Auteur | Jurriaan Geldermans
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Vrije tijd & Hobby

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789490028480
Boekomslag voor ISBN: 9789080800816
Boekomslag voor ISBN: 9789053496442
Boekomslag voor ISBN: 9789081804233
Boekomslag voor ISBN: 9789401449724
Boekomslag voor ISBN: 9789040088131


Boekn ©