De Kaiseki Recepten Van Het Yamazato

De Kaiseki Recepten Van Het Yamazato

Tweeëntwintig heerlijke gerechten uit het boek De Kaiseki Keuken (of de Japanse haute cuisine) worden stap voor stap gefotografeerd en helder uitgelegd. Zowel de beginner als de doorgewinterde kok vindt zijn gading in deze pareltjes van Japanse kookkunst. De Yamazato chefs zijn kwistig met hun tips en geven duidelijke informatie over de ingrediënten, het keukengerei, de samenstelling van een menu, de garnering end e presentatie van deze gastronomische hoogstandjes.

Auteur | Akira Oshima
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781568364421
Boekomslag voor ISBN: 9789058561121
Boekomslag voor ISBN: 9789058562159
Boekomslag voor ISBN: 9789058561114
Boekomslag voor ISBN: 9781568365558
Boekomslag voor ISBN: 9789043905039


Boekn ©