Buiten Eten
Buiten eten is een van de leuskte dingen van de zomer! Dit boek staat vol ideeën en verrukkelijke recepten van Louise Pickford voor een lunch op het balkon of in de tuin, een BBQ op het terras of een drankje bij het zwembad.
Geniet op een zondagmorgen van een heerlijk relaxte brunch, met bijvoorbeeld de Bosbessen met honingyoghurt of de Warme bosbessen-amandelmuffins.
Echt voor buiten zijn de frisse en knapperige salades, de koude soepen en de eenvoudig te maken en lekkere voorgerechten.
U hoeft geen vegetariër te zijn om van de heerlijke groenteschotels en vegetarische gerechten te genieten, zoals de Gegrilde artisjokken met chili-limoenmayonaise of de Turkse pizza.
Met vis en zeevruchten kunt u een lichte, frisse, gezonde maaltijd op tafel toveren die bovendien rijk aan smaak en gemakkelijk buiten te maken is. Een voorbeeld? Zalm met kruidenvulling.
Vlees en gevogelte kan goed op de BBQ, maar is ook lekker in wraps of als hamburgers, met salsa's en dipsauzen. U likt uw vingers af bij de Spareribs Tex Mex met chili-maïsbrood of de Thaise rundvleessalade.
Sluit de maaltijd af met een van de zoete toetjes. Neem de citroentaart met vanillestroop en aardbeien bijvoorbeeld mee in de picknickmand, geniet van de goddelijke Merengues met rozenwaterroom en ervaar de verkwikkende werking van een Pruimen-caramelsorbet. Natuurlijk mogen drankjes niet ontbreken: u vindt recepten van Gemberijsthee en Citroenijskoffie en stijlvolle cocktails met fruit.
Dit alles en ook nog: een feestplanner voor het organiseren van een tuinfeest, picknicktips, wat kunt u meenemen, hoe kunt u het allemaal verpakken en hoe blijft eten lekker vers; BBQ-tips: van veiligheid met betrekking tot het vuur en het vleestot het voorbereiden van de gerechten, het aansteken van de BBQ en de juiste temperatuur van de houtskool.
Geniet op een zondagmorgen van een heerlijk relaxte brunch, met bijvoorbeeld de Bosbessen met honingyoghurt of de Warme bosbessen-amandelmuffins.
Echt voor buiten zijn de frisse en knapperige salades, de koude soepen en de eenvoudig te maken en lekkere voorgerechten.
U hoeft geen vegetariër te zijn om van de heerlijke groenteschotels en vegetarische gerechten te genieten, zoals de Gegrilde artisjokken met chili-limoenmayonaise of de Turkse pizza.
Met vis en zeevruchten kunt u een lichte, frisse, gezonde maaltijd op tafel toveren die bovendien rijk aan smaak en gemakkelijk buiten te maken is. Een voorbeeld? Zalm met kruidenvulling.
Vlees en gevogelte kan goed op de BBQ, maar is ook lekker in wraps of als hamburgers, met salsa's en dipsauzen. U likt uw vingers af bij de Spareribs Tex Mex met chili-maïsbrood of de Thaise rundvleessalade.
Sluit de maaltijd af met een van de zoete toetjes. Neem de citroentaart met vanillestroop en aardbeien bijvoorbeeld mee in de picknickmand, geniet van de goddelijke Merengues met rozenwaterroom en ervaar de verkwikkende werking van een Pruimen-caramelsorbet. Natuurlijk mogen drankjes niet ontbreken: u vindt recepten van Gemberijsthee en Citroenijskoffie en stijlvolle cocktails met fruit.
Dit alles en ook nog: een feestplanner voor het organiseren van een tuinfeest, picknicktips, wat kunt u meenemen, hoe kunt u het allemaal verpakken en hoe blijft eten lekker vers; BBQ-tips: van veiligheid met betrekking tot het vuur en het vleestot het voorbereiden van de gerechten, het aansteken van de BBQ en de juiste temperatuur van de houtskool.
Auteur | | Louise Pickford |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |