De Smaak Van Kaas

De Smaak Van Kaas

Al sinds de prehistorie staat kaas op ons menu. ’s Morgens bij de boterham, als fondue en in gratin, bij het aperitief en als dessert. Lekker met een glaasje wijn en port, of een stevige pint, zelfs bij jenever of whisky. Verrassend veelzijdig. Kaas is een feest voor onze zintuigen én komt uit alle hoeken van de wereld.
Wat zijn de nieuwste kaastrends? Is kaas eten ook echt gezond? Kan je kaas best in de koelkast bewaren? Lusten muizen kaas? Hoe stel je een gevarieerde kaastafel samen? Waar vind je het recept voor de krokantste kaaskroketjes? In welk land maakt men de Tête de Moine?
De smaak van kaas biedt je een uitgebreid overzicht van verschillende soorten kazen en belangrijke kaasregio’s. Het vertelt je alles over de enorme diversiteit aan geuren, kleuren en smaken, het productieproces en de geschiedenis van kaas. Naast boeiende faits-divers en praktische tips over dit lekkers, geven een aantal topchefs hun meest originele en smakelijke recepten met kaas.

Auteur | Stefaan Van Laere
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461432001
Boekomslag voor ISBN: 9789401479561
Boekomslag voor ISBN: 9789059088047
Boekomslag voor ISBN: 9789492077738
Boekomslag voor ISBN: 9789036611718
Boekomslag voor ISBN: 9789048302666


Boekn ©