Hospitality management

Hospitality management

Het boek geeft de aankomend horecaondernemer/-manager inzicht in de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Food & Beverage. Het is een volledig geïntegreerde methode waarin de goederenstroom gevolgd wordt vanaf het moment van bestellen tot eindverwerking en uitlevering aan de gast. Hospitality management is voor niveau 3 en 4 van het bve en voor het eerste jaar hbo-Hotelschool en Facility Management.
Met dit boek wordt een duidelijke aanzet gegeven tot het zelfstandig verwerven van kennis en inzicht en de toepassing daarvan. Belangrijke hulpmiddelen:

- per hoofdstuk staan de eindtermen aangegeven
- bij elke paragraaf staan de subdoelen/leerdoelen aangegeven
- checklist leerdoelen
- vaktermen: in begrippenlijst en opgenomen in de kantlijn.

Bij de vragen en opdrachten is er verschil in kennis, inzicht en toepassingsniveau, waarbij het aan te bevelen is om gebruik te maken van internet.

Auteur | P. Mathot
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Gezondheid & Lichaam

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789070492908
Boekomslag voor ISBN: 9781637421925
Boekomslag voor ISBN: 9789020956795
Boekomslag voor ISBN: 9780470637524
Boekomslag voor ISBN: 9789024428809
Boekomslag voor ISBN: 9780367660109


Boekn ©