Rundvlees Van Kop Tot Staart

Rundvlees Van Kop Tot Staart

In dit praktische en volledige naslagwerkje vind je alles wat je dient te weten over rundvlees: onderdelen en benamingen, vuistregels en tips, technieken voor bereiding en recepten
met alle basisinformatie over rundvlees.

Met veel foto’s, gedetailleerde tekeningen en handige icoontjes, wil dit boek tegemoetkomen aan de vraag van veel hobbykoks en liefhebbers van lekker eten om meer broodnodige productkennis.

Alle teksten zijn toegankelijk geschreven en worden uitgebreid geïllustreerd. Zo kan iedereen zich binnenkort wagen aan de perfect gebakken en gesneden filet pur.

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/rondous-rundboekje

Auteur | Katrien Steyaert
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789021590240
Boekomslag voor ISBN: 9789401468886
Boekomslag voor ISBN: 9789048833337
Boekomslag voor ISBN: 9789047508328
Boekomslag voor ISBN: 9789089897152
Boekomslag voor ISBN: 9789083139814


Boekn ©