Bier & Gastronomie

Bier & Gastronomie

Kenners wisten het al langer en gelukkig geraakt nu ook het brede publiek meer en meer overtuigd van de gastronomische kwaliteiten van bier. Niet alleen als smaakmaker in een gerecht, maar vooral ook als ideale begeleider bij een heerlijk gerecht. Meer en meer (top)restaurants hebben daarom naast een wijnarrangement ook meer en meer bieren op de kaart staan.

In navolging van het eerste, succesvolle boek uit 2008, verschijnt dit najaar een nieuwe uitgave, die nog dieper ingaat in de unieke relatie tussen bier en de (gastronomische) keuken. In de hoofdrol staan dit keer terroirproducten, die telkens door een topchef uit Vlaanderen of Nederland verwerkt worden in gerechten, en gekoppeld aan een heerlijk bier.

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/bier-gastronomie

Auteur | Alain Coninx
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789089897527
Boekomslag voor ISBN: 9789000366569
Boekomslag voor ISBN: 9789077788202
Boekomslag voor ISBN: 9781784881887
Boekomslag voor ISBN: 9780195305425
Boekomslag voor ISBN: 9781909313231


Boekn ©