Geert Van Hecke Goes Classic
In zijn nieuwe boek Geert Van Hecke goes classic presenteert driesterrenchef Geert Van Hecke van restaurant De Karmeliet in Brugge ons zijn eigen, eigenzinnige interpretatie van klassiekers uit de Belgische keuken. Naast de klassiekers brengt Van Hecke ook recepten uit zijn brasserie Refter, die hij twee jaar geleden opende, en die intussen al een vaste waarde is geworden.
Maar nog belangrijker dan de recepten, is het feit dat we als lezers met dit boek voor de eerste maal een inzicht krijgen in de mens achter de driesterrenchef. We krijgen een beeld van Geert Van Hecke als chef, met een geheel eigen keukenfilosofie, een enorme gedrevenheid, met liefde voor de beste producten en natuurlijk voor zijn vak. Maar we leren Van Hecke ook kennen als mens: via interviews met mensen die dicht bij hem staan ¿ o.a. Woestijnvis-directeur Wouter Vandenhaute en mediafiguur Dirk De Prins ¿ leren we over zijn passie voor kunst, over zijn leven buiten de keuken, en zijn verdere interesses.
Een uniek en luxueus kijk- en leesboek over één van onze grootste chefs, prachtig in beeld gebracht door topfotograaf Heikki Verdurme.
Maar nog belangrijker dan de recepten, is het feit dat we als lezers met dit boek voor de eerste maal een inzicht krijgen in de mens achter de driesterrenchef. We krijgen een beeld van Geert Van Hecke als chef, met een geheel eigen keukenfilosofie, een enorme gedrevenheid, met liefde voor de beste producten en natuurlijk voor zijn vak. Maar we leren Van Hecke ook kennen als mens: via interviews met mensen die dicht bij hem staan ¿ o.a. Woestijnvis-directeur Wouter Vandenhaute en mediafiguur Dirk De Prins ¿ leren we over zijn passie voor kunst, over zijn leven buiten de keuken, en zijn verdere interesses.
Een uniek en luxueus kijk- en leesboek over één van onze grootste chefs, prachtig in beeld gebracht door topfotograaf Heikki Verdurme.
Auteur | | Dirk de Mesmaeker |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |