Koken met citrus

Koken met citrus

Citrus geeft de meest uiteenlopende gerechten een tropische tintje. Het kan een verfrissende, kleurrijke verrijking van salades, vis- en vleesschotels zijn, maar ook worden verwerkt in toetjes, gebak en zelfs soepen. Dit boek verkent de culinaire mogelijkheden van tien veelzijdige citrusvruchten, waaronder relatief onbekende nieuwkomers als de tangelo, de kumquat en de ugli. Ze komen aan bod in vijfenvijftig sprankelende recepten uit alle windstreken, die dankzij de heldere tekst en de inspirerende foto's binnen het bereik van elke amateur-kok liggen. Een verrukkelijk kookboek met een uitgesproken zonnig karakter!

Auteur | Ford Rogers
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9799059201247
Boekomslag voor ISBN: 9789043902175
Boekomslag voor ISBN: 9789090012407
Boekomslag voor ISBN: 9789052470269
Boekomslag voor ISBN: 9789059081857
Boekomslag voor ISBN: 9789065904171


Boekn ©