Hollandse Pot
HOLLANDSE POT
Aardappelen, groente en vlees zijn waarschijnlijk de eerste termen die bij je op komen als je denkt aan de Hollandse keuken. Toch hoeft iedereen die graag Hollandse pot op tafel zet het niet langer bij dit vertrouwde drietal te houden. Wel zo fijn als je eens wilt variƫren. In dit boek vind je klassiekers als oma's sukadelappen en bitterkoekjespudding, maar ook verrassende nieuwkomers als kalfsgehaktbal met stimpstamp en arretjescake met bastognekoeken. In totaal veertig smakelijke recepten met handige tips om eindeloos te variƫren. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is!
Aardappelen, groente en vlees zijn waarschijnlijk de eerste termen die bij je op komen als je denkt aan de Hollandse keuken. Toch hoeft iedereen die graag Hollandse pot op tafel zet het niet langer bij dit vertrouwde drietal te houden. Wel zo fijn als je eens wilt variƫren. In dit boek vind je klassiekers als oma's sukadelappen en bitterkoekjespudding, maar ook verrassende nieuwkomers als kalfsgehaktbal met stimpstamp en arretjescake met bastognekoeken. In totaal veertig smakelijke recepten met handige tips om eindeloos te variƫren. Het zal je verbazen wat er allemaal mogelijk is!
Auteur | | Djoni Makkink |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |