Uit de keuken van the sugar club

Uit de keuken van the sugar club

UIT DE KEUKEN VAN THE SUGAR CLUB:de perfecte introductie tot de fusion-keuken.

In de nieuwste trend op kookgebied smelten de culinaire tradities uit Oost en West samen in de meest verrukkelijke recepten. Peter Gordon kookt volgens deze methode, die fusion genoemd wordt. Hij werd geboren in Nieuw-Zeeland en reisde langdurig door Azië. Na zijn omzwervingen opende hij in London het restaurant The Sugar Club, Zijn reiservaringen inspireerden hem tot gerechten als Gegrilde coquilles met zoete chilisaus en crème fraîche, Tartaar van tonijn met geroosterde tomaten, Beef pesto en Spinazierolletjes met gember, sesam en tamari. Ook zijn desserts getuigen van inventiviteit en smaak. Proef bijvoorbeeld eens een Kokostaart met passievruchten-mascarpone of een Cake van chocolade- en steransmousse. De recepten in UIT DE KEUKEN VAN THE SUGAR CLUB zijn helder, simpel en een genoegen om klaar te maken. Ze weerspiegelen de filosofie van Peter Gordon: invloeden uit de hele wereld resulteren in recepten die eenvoudig en snel te bereiden zijn. Vanaf de opening verkreeg zijn restaurant The Sugar Club lof en succes. Nu kunt u zelf proeven waarom.

Auteur | Peter Gordon
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000351152
Boekomslag voor ISBN: 9781474800488
Boekomslag voor ISBN: 9789401413718
Boekomslag voor ISBN: 9789066117242
Boekomslag voor ISBN: 9789059560673


Boekn ©