Bakken Met Bladerdeeg

Bakken Met Bladerdeeg

50 VERRASSINGEN MET BLADERDEEG, Peter Balcaen

Libelle-redactrice Katleen: "Quiche met zalm en prei, of appelflappen. Geef mij bladerdeeg en ik maak één van deze twee gerechten klaar. Omdat mijn man en ik er gek op zijn. En omdat ik door gebrek aan inspiratie nooit verder kom. Tot ik 'Bakken met bladerdeeg' las: 50 eenvoudige recepten met (oef!) kant-en-klaar-bladerdeeg. Expert van dienst is Peter Balcaen, een creatieve duizendpoot in de bakkerij. Zoet of zout, ideeën genoeg. Bij mijn man, die een echte zoetekauw is, vielen de Hollandse appelbollen heel erg in de smaak. Zelf hou ik meer van hartig: de millefeuille van wokgroenten is een topper, de quiche met geitenkaas en walnoten gewoonweg overheerlijk. Een aanrader."

Auteur | Peter Balcaen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789023015871
Boekomslag voor ISBN: 9789464041156
Boekomslag voor ISBN: 9789054665533
Boekomslag voor ISBN: 9789054664024
Boekomslag voor ISBN: 9789059207097


Boekn ©