Citroenen

Citroenen

Met hun kenmerkende vorm en vrolijke kleur zorgen citroenen voor een schitterende smaak. Ze zijn werkelijk onmisbaar in de keuken; maar weinig andere ingredienten kunnen als de citroen zowel zoete als hartige schotels opfleuren. De schil zorgt voor leven in alles waarmee hij vermengd wordt. Fijngeraspt of in sliertjes of reepjes genereert schil zelfs meer aroma dan het sap-denk aan de Italiaanse gremolata, gehakte citroenschil met peterselie en knoflook, die voor pit zorgt bij hartige schotels. Citroensap is ook onmisbaar in de keuken. Versgeperst sap heeft een geur waar die van sap uit de fles niet aan kan tippen. Het sap is perfect voor drankjes, van citron presse - vers citroensap met water en suiker - tot limonade en cocktails als gin fizz. In combinatie met olie en knoflook levert citroensap een perfecte marinade op voor vlees, vis en groenten. De zuurte wordt gebruikt in recepten met rauwe vis en zorgt voor stevigheid en mooi wit visvlees. Neem als u vis koopt meteen een citroen

Auteur | Onbekend
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789024588305
Boekomslag voor ISBN: 9789463592383
Boekomslag voor ISBN: 9789057671456
Boekomslag voor ISBN: 9789044838015
Boekomslag voor ISBN: 9789024594696
Boekomslag voor ISBN: 9789058851383


Boekn ©