Gember
Heerlijke recepten voor fijnproevers
Gember doet niet alleen goed, de smaak is ook goed. Hoe geraffineerd hij wordt toegepast in onze westerse keuken bewijzen de 60 verfijnde, gemakkelijk te bereiden gerechten, die op prachtige wijze in beeld zijn gebracht.
Als extra bij de recepten is er onderhoudende en goed gefundeerde informatie over de verspreiding van gember vanuit het Verre Oosten over de hele wereld, met wetenswaardigheden over herkomst, verbouw en verwerking. Er wordt verhaald over de goede eigenschappen van gember, onder andere als geneesmiddel en afrodisiacum.
Gember doet niet alleen goed, de smaak is ook goed. Hoe geraffineerd hij wordt toegepast in onze westerse keuken bewijzen de 60 verfijnde, gemakkelijk te bereiden gerechten, die op prachtige wijze in beeld zijn gebracht.
Als extra bij de recepten is er onderhoudende en goed gefundeerde informatie over de verspreiding van gember vanuit het Verre Oosten over de hele wereld, met wetenswaardigheden over herkomst, verbouw en verwerking. Er wordt verhaald over de goede eigenschappen van gember, onder andere als geneesmiddel en afrodisiacum.
Auteur | | Wolfgang Hübner |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |