Rucola
Als nieuwe 'trendgroente' heeft rucola stormenderhand alle keukens veroverd en is inmiddels een alom geliefde klassieke slagroente geworden. Met zijn uitgesproken smaakpalet vol kruiden en peper verleent hij veel schotels net dat beetje extra dat ze nodig hebben om echt bijzonder te worden. De beste kanten van rucola komen helemaal naar voren in salades en schotels met sla. In gekookte gerechten moet hij wat fijner gedoseerd worden toegepast.
Dit boek, met de nieuwste en beste recepten, laat zien hoe veelzijdig rucola kan worden toegepast in combinaties met allerlei vruchten, groenten en deegwaren. Maar ook bij vlees, vis en schaaldieren kan rucola een heel intrigerende rol spelen. Daarnaast bevat dit boek volop informatie over andere ingredi en, bereidingswijzen en tips voor de aanschaf van de allerbeste producten.
Dit boek, met de nieuwste en beste recepten, laat zien hoe veelzijdig rucola kan worden toegepast in combinaties met allerlei vruchten, groenten en deegwaren. Maar ook bij vlees, vis en schaaldieren kan rucola een heel intrigerende rol spelen. Daarnaast bevat dit boek volop informatie over andere ingredi en, bereidingswijzen en tips voor de aanschaf van de allerbeste producten.
Auteur | | Karin Messerli |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |