Azijn

Azijn

Azijn wordt gemaakt van wijn, sherry, rijstwijn, cider of mout en geeft gerechten een verrassende opkikker. Het wordt gebruikt in alle grote keukens ter wereld.
Er zijn heel veel soorten azijn, want aan elke basisvloeistof kunnen nog diverse smaakmakers worden toegevoegd.

Azijn met fruit, kruiden en specerijen, zoals dragon, rozemarijn, knoflook en chilipoeder, peperkorrels en laurierblad kunt u eenvoudig thuis maken, mits u de flesjes en kurken goed steriliseert.

Dit boek bevat 30 eenvoudig te bereiden, overheerlijke recepten. Ze zijn voorzien van prachtige foto's.

Auteur | C. Gordon-Smith
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781407521381
Boekomslag voor ISBN: 9789036633635
Boekomslag voor ISBN: 9789059208001
Boekomslag voor ISBN: 9789036616355
Boekomslag voor ISBN: 9789002252785
Boekomslag voor ISBN: 9789044759518


Boekn ©