Venetie Uit Eten In Italie
UIT ETEN IN ITALIE: VENETIE
Venetië, een van de bekendste en geliefdste steden in de wereld, heeft een levendige lokale keuken, die sterk is beïnvloed door eeuwen van handel met het Oosten. Tot de favoriete schotels behoren clams in witte wijn, vis- en kiprisotto's, zoetzure eendenborst, pompoenbeignets en kersentaart. Speciale kaders over het Venetiaanse carnaval, de joodse keuken en Venetiaanse wijnbars completeren het beeld van een keuken die voor levensgenieters bedoeld is.
Venetië, een van de bekendste en geliefdste steden in de wereld, heeft een levendige lokale keuken, die sterk is beïnvloed door eeuwen van handel met het Oosten. Tot de favoriete schotels behoren clams in witte wijn, vis- en kiprisotto's, zoetzure eendenborst, pompoenbeignets en kersentaart. Speciale kaders over het Venetiaanse carnaval, de joodse keuken en Venetiaanse wijnbars completeren het beeld van een keuken die voor levensgenieters bedoeld is.
Auteur | | R. Gioffre |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |