Simpel Sushi
De smaken zijn verfijnd en fris. Ze zien er prachtig uit. Geen wonder dat sushi zo populair zijn. Ze zijn heerlijk als hapje tussendoor of als onderdeel van een groter Japans diner. En u mag ze ook best met de vingers eten.
Auteur Emi Kazuko gebruikt makkelijk te vinden ingrediƫnten in haar recepten, van spinazie, asperges en wortel tot garnalen, krab en gerookte zalm. Volgens haar is sushi-maken heel leuk werk en ze geeft zelfs recepten voor sushi voor kinderen.
Als u dacht dat sushi-maken echt iets voor een professional is, zult u verbaasd zijn door Simpel sushi. Danzij Emi Kazuko's makkelijke en originele recepten hoeft u nooit meer kant-en-klare sushi te kopen!
Auteur Emi Kazuko gebruikt makkelijk te vinden ingrediƫnten in haar recepten, van spinazie, asperges en wortel tot garnalen, krab en gerookte zalm. Volgens haar is sushi-maken heel leuk werk en ze geeft zelfs recepten voor sushi voor kinderen.
Als u dacht dat sushi-maken echt iets voor een professional is, zult u verbaasd zijn door Simpel sushi. Danzij Emi Kazuko's makkelijke en originele recepten hoeft u nooit meer kant-en-klare sushi te kopen!
Auteur | | E. Kazuko |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |