Bistro
Koken als in een Franse Bistro
Bistro's zijn in eerste instantie buurtrestaurantjes waar voor weinig geld eenvoudig maar goed wordt gegeten. De cliëntèle komt overwegend uit de buurt, op zoek naar een levendige ambiance en kundig bereide schotels die zo kenmerkend zijn voor deze gelegenheden. Op bistromenu's vindt men meestal een mengeling van hartige, authentieke en vertrouwde regionale gerechten met de nu zo populaire lichte gerechten. In het evenwicht tussen deze beide en in de makkelijke en gastvrije atmosfeer schuilt het geheim van de aantrekkingskracht van de bistro. - uit de inleiding tot BISTRO
Bistro's zijn in eerste instantie buurtrestaurantjes waar voor weinig geld eenvoudig maar goed wordt gegeten. De cliëntèle komt overwegend uit de buurt, op zoek naar een levendige ambiance en kundig bereide schotels die zo kenmerkend zijn voor deze gelegenheden. Op bistromenu's vindt men meestal een mengeling van hartige, authentieke en vertrouwde regionale gerechten met de nu zo populaire lichte gerechten. In het evenwicht tussen deze beide en in de makkelijke en gastvrije atmosfeer schuilt het geheim van de aantrekkingskracht van de bistro. - uit de inleiding tot BISTRO
Auteur | | Gerald Hirigoyen |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |