Bistro

Bistro

Koken als in een Franse Bistro
Bistro's zijn in eerste instantie buurtrestaurantjes waar voor weinig geld eenvoudig maar goed wordt gegeten. De cliëntèle komt overwegend uit de buurt, op zoek naar een levendige ambiance en kundig bereide schotels die zo kenmerkend zijn voor deze gelegenheden. Op bistromenu's vindt men meestal een mengeling van hartige, authentieke en vertrouwde regionale gerechten met de nu zo populaire lichte gerechten. In het evenwicht tussen deze beide en in de makkelijke en gastvrije atmosfeer schuilt het geheim van de aantrekkingskracht van de bistro. - uit de inleiding tot BISTRO

Auteur | Gerald Hirigoyen
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789054261131
Boekomslag voor ISBN: 9789054260059
Boekomslag voor ISBN: 9789054268710
Boekomslag voor ISBN: 9789027490049


Boekn ©