Voeding en gezondheid
ONDERWIJSLEERPAKKET VOOR DE KEUKEN
De SVH Uitgeverij heeft ten behoeve van de diverse koksopleidingen en het horeca beroepsonderwijs een aantal vakboeken en leermiddelen ontwikkeld. Eugen Pauli's Complete Leerboek voor de Keuken. De Nederlandse vertaling van het Zwitserse 'Lehrbuch der Küche'. Dit unieke standaardwerk omschrijft naast warenkennis, de 14 basiskooktechnieken van de klassieke keuken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenbereidingen. Praktijk Werkboek Basishandelingen, kooktechnieken en -bereidingen zijn, aan de hand van verwijzingen naar het Complete Leerboek voor de Keuken van Eugen Pauli, op eenvoudige wijze uitgewerkt in de vorm van werkontledingen. Theorie Werkboek. Doel van dit leermiddel is om op individuele wijze, aan de hand van verwijzingen naar en vragen over het Complete Leerboek voor de Keuken van Eugen Pauli, zich de leerstof met betrekking tot de keukentheorie eigen te maken. Basis vragenboekje met circa 1300 open vragen over de in het Standaardwerk behandelde stof. Videocassettes
Het totale videoprogramma behorend bij Eugen Pauli's Standaardwerk bestaat uit vier videobanden van elk circa 30 minuten. Verdeeld over vier banden worden, na een algemene inleiding, de 14 basiskooktechnieken op systematische wijze gedemonstreerd. Handboek voor de leraar. Een didactische ondersteuning bij het audio-visuele programma. Keukenapparatuur Installaties, Materialen, Gereedschappen voor Horeca en Grootkeuken. Voeding en Gezondheid. Een praktisch leerboek voor Horeca en Grootkeuken.
De SVH Uitgeverij heeft ten behoeve van de diverse koksopleidingen en het horeca beroepsonderwijs een aantal vakboeken en leermiddelen ontwikkeld. Eugen Pauli's Complete Leerboek voor de Keuken. De Nederlandse vertaling van het Zwitserse 'Lehrbuch der Küche'. Dit unieke standaardwerk omschrijft naast warenkennis, de 14 basiskooktechnieken van de klassieke keuken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenbereidingen. Praktijk Werkboek Basishandelingen, kooktechnieken en -bereidingen zijn, aan de hand van verwijzingen naar het Complete Leerboek voor de Keuken van Eugen Pauli, op eenvoudige wijze uitgewerkt in de vorm van werkontledingen. Theorie Werkboek. Doel van dit leermiddel is om op individuele wijze, aan de hand van verwijzingen naar en vragen over het Complete Leerboek voor de Keuken van Eugen Pauli, zich de leerstof met betrekking tot de keukentheorie eigen te maken. Basis vragenboekje met circa 1300 open vragen over de in het Standaardwerk behandelde stof. Videocassettes
Het totale videoprogramma behorend bij Eugen Pauli's Standaardwerk bestaat uit vier videobanden van elk circa 30 minuten. Verdeeld over vier banden worden, na een algemene inleiding, de 14 basiskooktechnieken op systematische wijze gedemonstreerd. Handboek voor de leraar. Een didactische ondersteuning bij het audio-visuele programma. Keukenapparatuur Installaties, Materialen, Gereedschappen voor Horeca en Grootkeuken. Voeding en Gezondheid. Een praktisch leerboek voor Horeca en Grootkeuken.
Auteur | | |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Onderwijs & Didactiek |