Kruiden en Specerijenatlas

Kruiden en Specerijenatlas

In dit rijk geillustreerde en goed vertaalde boek komen diverse aspecten van kruiden/specerijen aan de orde. Na een historisch overzicht en een opsomming, gerangschikt op Latijnse naam, worden de aanleg van een kruidentuin en het gebruik van kruiden in de keuken, de kosmetika, de geneeskunst, alsmede toepassing van kruiden voor nuttig (bv. mottenzakjes) en kreatief (bv. plantaardige verfstoffen) gebruik behandeld. Uitgebreid register dat ook naar de illustraties verwijst. Geeft vele recepten. Aanbevolen als redelijk kompleet overzicht.

Auteur | Albert Coenders
Taal | Nederlands
Type | Bindwijze overig
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789045204598
Boekomslag voor ISBN: 9780241302149
Boekomslag voor ISBN: 9789024350940
Boekomslag voor ISBN: 9789045200644
Boekomslag voor ISBN: 9781401950064
Boekomslag voor ISBN: 9789021539478


Boekn ©