Kookgeheimen

Kookgeheimen

Waarom kleeft de ene pasta wel en de andere niet? Waarom brandt melk zo gemakkelijk aan? Waarom wordt een ei hard en een aardappel zacht tijdens het koken?
Allemaal vragen die iedere kok zichzelf wel eens stelt. Kookgeheimen geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze antwoord op deze vragen en laat bovendien zien welke processen zich afspelen voor, tijdens en na het koken.
Kookgeheimen staat vol met praktische tips voor noodgevallen tijdens het koken en geeft aan de hand van heerlijke recepten een verhelderende uitleg.
Het handboek voor alle nieuwsgierige keuken prinsen en
-prinsessen.

Auteur | Albert Coenders
Taal | Nederlands
Type | Onbekende bindwijze
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059566323
Boekomslag voor ISBN: 9789051213751
Boekomslag voor ISBN: 9789073191358
Boekomslag voor ISBN: 9789040086885
Boekomslag voor ISBN: 9789060974797
Boekomslag voor ISBN: 9789043902915


Boekn ©