SMULLEN MET DE SEIZOENEN
: Lekkere gerechten met verse producten van eigen bodem. ( cat. kookboek ) // In Smullen met de seizoenen geeft Mascha Hoogeboom, bekend van het succesvolle tv-programma 'Koken met sterren', recepten voor eenvoudige gerechten en voor culinaire hoogstandjes. Er zijn gerechten uit eigen land en uit buitenlandse keukens, in geijkte maar ook in niet alledaagse combinaties. De recepten zijn ingedeeld naar de seizoenen en eik ervan is voorzien van een menusuggestie. Bovendien zijn er handige tips, weetjes en product informatie opgenomen. Aantrekkelijke kleurenfoto's geven een beeld van de keuken van Mascha. Smullen met de seizoenen is een kookboek voor mensen die van lekker en bijzonder eten houden, maar niet de gelegenheid hebben om elke dag lange tijd in de keuken door te brengen. Een maaltijd op tafel zetten die gezond en lekker is, niet te veel tijd kost en die wordt bereid met producten van het seizoen, dat is de gedachte achter deze uitgave. Mascha Hoogeboom is bekend van de tv-programma's 'Koken met Cas' en 'Koken met sterren'. Haar recepten zijn ingedeeld naar de vier jaargetijden, waarbij zoveel mogelijk van verse ingrediƫnten gebruik wordt gemaakt. Per gerecht geeft ze bovendien een suggestie voor een drie-gangen maaltijd, die goed in balans is qua afwisseling, verteerbaarheid en bereidingstechnieken. Vooraf een paar tips voor het samenstellen van een menu en een beperkt wijnadvies. Bij ieder recept staat een kleine persoonlijke toelichting. Bekende en onbekende schotels wisselen elkaar af.
Auteur | | Mascha Hoogeboom |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |