TOM YAM
Na 15 jaar functioneren in de culinaire top van Nederland reisde Jos Boomgaardt naar landen als China, Japan, de Filippijnen, Indonesië, Maleisië, Vietnam en Thailand om de mogelijkheden te onderzoeken voor het combineren van de klassieke keukens van Europa met die van het Verre Oosten. Na het eerste bezoek aan Thailand was zijn passie een feit: passie voor het volk met zijn beschaving en traditie, passie voor de oorsponkelijkheid van het land, passie voor de Thaise keuken welke volledig verweven is met de boeddhistische levensfilosofie van de bevolking. Vanwege de veelzijdigheid en zuiverheid van de Thaise keuken besloot Jos dat westerse invloeden niet op hun plaats waren: de basis voor restaurant 'Tom Yam' was gelegd. Dit boek is een eerbetoon aan Jos Boomgaardts passie. Hij geeft vele geheimen prijs uit de keuken van zoet, zuur, zout en pikant, door middel van een veertigtal authentieke recepten. Door de duidelijke receptuur, de schitterende kleurenfoto's en de gemakkelijke verkrijg
Auteur | | Jos Boomgaardt |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |