TOM YAM

TOM YAM

Na 15 jaar functioneren in de culinaire top van Nederland reisde Jos Boomgaardt naar landen als China, Japan, de Filippijnen, Indonesië, Maleisië, Vietnam en Thailand om de mogelijkheden te onderzoeken voor het combineren van de klassieke keukens van Europa met die van het Verre Oosten. Na het eerste bezoek aan Thailand was zijn passie een feit: passie voor het volk met zijn beschaving en traditie, passie voor de oorsponkelijkheid van het land, passie voor de Thaise keuken welke volledig verweven is met de boeddhistische levensfilosofie van de bevolking. Vanwege de veelzijdigheid en zuiverheid van de Thaise keuken besloot Jos dat westerse invloeden niet op hun plaats waren: de basis voor restaurant 'Tom Yam' was gelegd. Dit boek is een eerbetoon aan Jos Boomgaardts passie. Hij geeft vele geheimen prijs uit de keuken van zoet, zuur, zout en pikant, door middel van een veertigtal authentieke recepten. Door de duidelijke receptuur, de schitterende kleurenfoto's en de gemakkelijke verkrijg

Auteur | Jos Boomgaardt
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789059207028
Boekomslag voor ISBN: 9789021550619
Boekomslag voor ISBN: 9789058971302
Boekomslag voor ISBN: 9783829006255
Boekomslag voor ISBN: 9789054264316
Boekomslag voor ISBN: 9789021595764


Boekn ©