Van wafel tot koek

Van wafel tot koek

Genomineerd voor het Food and Friends Gouden Kookboek, vakjuryprijs 2023

Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.

Auteur | Regula Ysewijn
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048872862
Boekomslag voor ISBN: 9789048858132
Boekomslag voor ISBN: 9789021584683
Boekomslag voor ISBN: 9789021576695


Boekn ©