Masterclass - Groente op de BBQ

Masterclass - Groente op de BBQ

In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!


Auteur | Julius Jaspers
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048847976
Boekomslag voor ISBN: 9789048860555
Boekomslag voor ISBN: 9789048832514
Boekomslag voor ISBN: 9789043926140
Boekomslag voor ISBN: 9789048844432
Boekomslag voor ISBN: 9789048864614


Boekn ©