BBQ, the next level

BBQ, the next level

100 recepten voor de nieuwsgierige BBQ-er

Dit boek is voor alle BBQ-ers die een stap willen maken. Begrijp me niet verkeerd: ik ben nog steeds dol op pulled pork en rijd om voor goede spareribs, maar toch wil ook ik weleens wat anders. Daarom 100 recepten om je uit je comfort zone te krijgen - en dan bedoel ik echt niet alleen qua moeilijkheidsgraad of ingrediƫnten. Met 'next level' bedoel ik dat er zoveel meer is dan ribs marineren of aardappels poffen. Ik til in dit boek de zalm, spitskool en lamsbout naar een hoger plan en neem je stap-voor-stap mee in de bereiding van coquilles, duif en Wagyu op de BBQ - om maar iets te noemen.

Auteur | Julius Jaspers
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048861965
Boekomslag voor ISBN: 9789048832507
Boekomslag voor ISBN: 9789048860548
Boekomslag voor ISBN: 9789048817313
Boekomslag voor ISBN: 9789048855131
Boekomslag voor ISBN: 9789048865161


Boekn ©