Over charcuterie

Over charcuterie

In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.


Auteur | Meneer Wateetons
Taal | Nederlands
Type | E-book
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048842261
Boekomslag voor ISBN: 9780393240054
Boekomslag voor ISBN: 9789461430977
Boekomslag voor ISBN: 9789461432162
Boekomslag voor ISBN: 9789048834266
Boekomslag voor ISBN: 9789059565517


Boekn ©