Over inpakken

Over inpakken

In Over inpakken, leren culinaire auteurs René Zanderink en Meneer Wateetons je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Over inpakken, laat je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in klei, bladeren, groente, zout, hout en zelfs dierlijke materialen en de aarde zelf.
Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat Over inpakken, ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.


Auteur | Meneer Wateetons
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461432162
Boekomslag voor ISBN: 9789464041729
Boekomslag voor ISBN: 9789461430977
Boekomslag voor ISBN: 9789048834266
Boekomslag voor ISBN: 9789048817474
Boekomslag voor ISBN: 9789048842261


Boekn ©