Smaakstof

Smaakstof

De magie tussen wijn en gerecht in 4 x 25 tips

Wie kent niet het bizarre effect dat verse sinaasappelsap heeft nadat je net je tanden hebt gepoetst. Het heerlijk frisse karakter van de citrusvrucht heeft plaatsgemaakt voor een droge, bittere en fruitloze smaak waar je mond van samentrekt in een allesomvattend spasme. Vergelijkbare principes verklaren waarom sommige combinaties tussen een gerecht en een wijn niet lekker zijn, terwijl andere je smaakpapillen juist doen glunderen. Smaakstof brengt je in 4 x 25 tips alles wat je wilt weten over wijn en het combineren van wijn met gerechten. Zo stuw je in een handomdraai de smaakbeleving naar hemelse hoogten.

Auteur | Huib Edixhoven
Taal | Nederlands
Type | Paperback
Categorie | Kookboeken

Te koop bij:
boekenbalie logo bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789047513315
Boekomslag voor ISBN: 9789048807642
Boekomslag voor ISBN: 9789041709417
Boekomslag voor ISBN: 9789461431363
Boekomslag voor ISBN: 9789048843428
Boekomslag voor ISBN: 9789048807659


Boekn ©