Koud? Eet Je Warm
Dit culinair gezondheidsboek is geschreven voor mensen die het vaak koud hebben. De theorie komt uit de Chinese voedingsleer maar is op een eenvoudige manier beschreven. Behalve een duidelijke uitleg over de factoren die de kou veroorzaken, staan er een aantal verwarmende recepten in en een duidelijk lijst waar het thermische karakter van ieder voedingsmiddel in vermeld staan. Door verwarmend te eten stimuleer je de stofwisseling en verdwijnt niet alleen de kou uit het lichaam maar ook veel klachten die vaak daarmee te maken hebben zoals: overgewicht, vermoeidheid, een slechte spijsvertering en een zwak immuniteitssysteem.
Iedereen kent het effect van peper dat thermische heet is en van pepermunt dat thermische koud is. Door thermische warm te eten stimuleer je het verwarmende effect in het lichaam.
Iedereen kent het effect van peper dat thermische heet is en van pepermunt dat thermische koud is. Door thermische warm te eten stimuleer je het verwarmende effect in het lichaam.
Auteur | | I. Lelieveld |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Gezondheid & Lichaam |