Gebak
Christophe Felder en Camille Lesecq, twee ongeëvenaarde patissiers, onthullen in dit boek hun waardevolste geheimen en delen 150 fantastische, creatieve recepten met ons. De grote klassiekers van de Franse en internationale patisserie zijn prachtig vormgegeven en gefotografeerd door Marion Chatelain en Laurent Fau en zijn een ware ode aan de fijnproeverij. Van citroencake tot pavlova en van tarte tatin tot schwarzwalderkirschtorte: met dit boek maakt u patisserie van hoog niveau.
Christophe Felder, uitzonderlijk patissier en succesvol auteur in Frankrijk, deelt al jaren zijn kennis met het grote publiek via zijn boeken en workshops. In dit boek werkt hij samen met Camille Lesecq, voormalig chef-patissier bij Le Meurice in Parijs.
Christophe Felder, uitzonderlijk patissier en succesvol auteur in Frankrijk, deelt al jaren zijn kennis met het grote publiek via zijn boeken en workshops. In dit boek werkt hij samen met Camille Lesecq, voormalig chef-patissier bij Le Meurice in Parijs.
Auteur | | Christophe Felder |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |