Puur!

Puur!

Met dit boek keren we culinair gezien terug naar onze wortels van voor de 'ontdekking' van het vuur. Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis en Daniel Esswein belichten het interessante thema rauwe voeding op een volledig nieuwe manier; ze zorgen voor opheldering en verwerken oorspronkelijke producten in hedendaagse gerechten. Daarbij gaat de wetenschap vaak hand in hand met eigentijdse kookkunst.
Met goed onderbouwde kennis, fantastische producten en eigentijdse gerechten ontstaat er een volledig nieuwe definitie van het begrip 'rauw'. U krijgt zeer nuttige informatie over vitaminen, de diverse producten, bereiding en intoleranties. Dit boek is het nieuwe standaardwerk over rauwe voeding.


Hubertus Tzschirner is een klassiek geschoolde kok. Hij presenteert zijn innovatieve gerechten wereldwijd op beurzen, tijdens workshops en kookcursussen, bij caterings en op seminars. Tijdens seminars maakt hij professionele en hobbykoks deelgenoot van zijn definitie van genot en smaak en hij deelt met hen zijn kennis, van het bedenken van de bereidingswijzen tot de implementatie van nieuwe technieken in de gebruikelijke keukenhandelingen.

Auteur | Hubertus Tzschirner
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789040091902
Boekomslag voor ISBN: 9789048310685
Boekomslag voor ISBN: 9789464681741
Boekomslag voor ISBN: 9789491525476
Boekomslag voor ISBN: 9789401611107
Boekomslag voor ISBN: 9789053497463


Boekn ©