Het grote viskookboek

Het grote viskookboek

Alles wat zwemt, staat erin!

Duik in de wereld van de vis en zeevruchten en ontdek hun culinaire veelzijdigheid met de recepten van topkok Tillmann Hahn. De fijne keuken wordt hier eenvoudig gemaakt! Leer van een expert waaraan u de versheid van een zoet- of zoutwatervis herkent, op welke manier u de vis het best voorbereidt en hoe u heerlijke visgerechten maakt.

Hoe u met een schoon geweten van verse vis en zeevruchten kunt genieten en milieubewust inkoopt, wordt door Nicole Knapstein uitgebreid uitgelegd. In meer dan 70 portretten vindt u de belangrijkste informatie over de door de auteur gekozen vissen en zeevruchten - de spectaculaire, fraaie foto's van Ulrike Kirmse zijn hierbij een lust voor het oog.

Keukenpraktijk
- Waardevolle tips over aankoop, bewaren en verduurzamen
- Schubben, fileren en dergelijke gaan gemakkelijk aan de hand van stapsgewijze instructies met foto's

Warenkennis
- Zoetwatervis, kreeft, mosselen en de bonte verscheidenheid uit zee
- Vissoorten en zeevruchten in portretten
- Informatie over voorkomen, kenmerken en seizoenen

Recepten
- Meer dan 150 ideeën voor voor- en hoofdgerechten - van eenvoudig tot moeilijk!
- De wereld rond met internationale gerechten

Auteur | Tillmann Hahn
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048820948
Boekomslag voor ISBN: 9789059567399
Boekomslag voor ISBN: 9789461562227
Boekomslag voor ISBN: 9789059560994
Boekomslag voor ISBN: 9789054263722
Boekomslag voor ISBN: 9789048303229


Boekn ©