Mini kookboekjes - Sausjes en dips

Mini kookboekjes - Sausjes en dips

Of het nu om salades, groenten, vis, vlees, pasta, rijst of zoete lekkernijen gaat, geen maaltijd is compleet zonder de juiste saus.
Zalmroomsaus met rucola op uw favoriete pasta, citroen-tijmsaus met kappertjes op visfilet, currysaus met groente of marsepeinsaus op een vruchtensalade - met deze recepten kunt u altijd genieten van afwisselende maaltijden. Een extra hoofdstuk met dips en chutneys maakt de verzameling compleet.

Auteur |
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789490561154
Boekomslag voor ISBN: 9789461432636
Boekomslag voor ISBN: 9789048845323
Boekomslag voor ISBN: 9789044721362
Boekomslag voor ISBN: 9789048859696
Boekomslag voor ISBN: 9781405463959


Boekn ©