Bean cuisine
Bonen zijn van nature gezond. Aangezien ze vetarm, vezel- en eiwitrijk zijn en veel essentiële voedingsstoffen bevatten, zijn ze zo voedzaam dat ze u kunnen helpen een optimale gezondheid te bereiken en te behouden. Bovendien gaat koken met bonen snel, is het eenvoudig en niet duur, en zijn ze ideaal voor het in elkaar draaien van betaalbare doordeweekse maaltijden. U kunt er zelfs heerlijke taarten en toetjes mee maken!
Bean cuisine staat boordevol ideeën voor het ontbijt, de lunch, het diner en ook de borreltijd, dankzij de 100 verleidelijke recepten voor bijvoorbeeld burgers, soepen, salades en dipsauzen, maar ook voor muffins en smoothies. Door de verfrissende variaties op favoriete gezinsmaaltijden en spannende nieuwe recepten zal dit boek uw wijze van koken en eten revolutionair veranderen. Daarnaast bevat het opties voor vegetariërs en veganisten en recepten die glutenvrij zijn.
Genevieve Taylor is enthousiast over alles wat met bonen te maken heeft. Ze heeft diverse kookboeken geschreven en schrijft regelmatig een culinaire column voor het gelauwerde tijdschrift Crumbs.
Bean cuisine staat boordevol ideeën voor het ontbijt, de lunch, het diner en ook de borreltijd, dankzij de 100 verleidelijke recepten voor bijvoorbeeld burgers, soepen, salades en dipsauzen, maar ook voor muffins en smoothies. Door de verfrissende variaties op favoriete gezinsmaaltijden en spannende nieuwe recepten zal dit boek uw wijze van koken en eten revolutionair veranderen. Daarnaast bevat het opties voor vegetariërs en veganisten en recepten die glutenvrij zijn.
Genevieve Taylor is enthousiast over alles wat met bonen te maken heeft. Ze heeft diverse kookboeken geschreven en schrijft regelmatig een culinaire column voor het gelauwerde tijdschrift Crumbs.
Auteur | | Genevieve Taylor |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |