Granen, peulvruchten en zaden

Granen, peulvruchten en zaden

Koken met granen, peulvruchten en zaden is hip, hot en happening. Heerlijke rode linzen soep, een moderne salade met boekweit en zalm of met eend en wilde rijst, een verslavende cake van dadels, sinaasappel en chiazaden, een gezonde home made granola of een Indiase stoofpot met pompoen en kikkererwten. In dit schitterend uitgevoerde kookboek vind je wereldse recepten voor ontbijt, soepen, salades, diners en zoete gerechten met quinoa, spelt, linzen, boekweit, rijst, couscous, bulgur, sojabonen, sesam zaad, pompoenpitten, en nog veel meer.

Leer alles over hoe je granen, peulvruchten en zaden kunt gebruiken, moet koken en het beste kunt bewaren. En ontdek de vele mogelijkheden met deze ingrediƫnten!

'Bulgur, boekweit of quinoa: robuust koken met hele granen is het nieuwe stoer. Met dit fijne boek kom je goed aan je trekken.' - Elle Eten

'De verrassende, fris gefotografeerde gerechten voor elk moment van de dag wil je stuk voor stuk gaan maken. Niet alleen erg lekker, maar ook nog eens heel gezond. Een echte aanwinst!' - Margriet

'Van ontbijt tot stoofpotjes en van soep tot cake, dit originele en praktische boek zet granen weer helemaal op de kaart!' - Foodies

Auteur | Molly Brown
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789023016250
Boekomslag voor ISBN: 9789059565036
Boekomslag voor ISBN: 9789022331941
Boekomslag voor ISBN: 9789059566354
Boekomslag voor ISBN: 9780399581489


Boekn ©