Het mighty spice express kookboek
Bereid snelle gerechten vol specerijen en ontdek nieuwe culinaire horizonnen. Voor deze fenomenale, snelle recepten heeft John Gregory-Smith zich laten inspireren door zijn reizen naar culinaire hotspots in Azië, Noord-Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.
Dit boek is een eyeopener voor iedereen die koken met specerijen associeert met uren achter het fornuis staan of eindeloos wachten op marinades. Dit is je gids voor het maken van heerlijk en gezond fastfood uit de hele wereld: een verfijnde Marrokaanse zeeduiveltajine, een geurige Goaanse kipcurry en het Vietnamese street foodrecept bun cha. Probeer ook eens Mantsjoerijs of Maleisisch lamsvlees, of de heerlijke bananen in een krokant jasje met honing en sesamzaad die in Shenyang op straat verkocht worden.
Door de slimme en tijdbesparende technieken zijn de meeste recepten uit het Mighty Spice Express Kookboek binnen 15 minuten klaar. Dankzij deze supersnelle weg naar het specerijenuniversum tover je alledaagse ingrediënten plotsklaps om in fantastische gerechten.
John Gregory-Smith heeft een missie: iedereen laten zien hoe je met specerijen kookt. Hij is schrijver en presentator en reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe, heerlijke recepten. Zijn eerste boek, Het Mighty Spice Kookboek, was een internationaal succes.
'Recepten die je onmiddellijk aanspreken, eenvoudig te bereiden en vol smaak zijn en die je voor je beste vrienden wilt maken.'
Mail on Sunday over de bestseller Mighty Spice Cookbook, bij Veltman Uitgevers verschenen als Het Mighty Spice Kookboek
Dit boek is een eyeopener voor iedereen die koken met specerijen associeert met uren achter het fornuis staan of eindeloos wachten op marinades. Dit is je gids voor het maken van heerlijk en gezond fastfood uit de hele wereld: een verfijnde Marrokaanse zeeduiveltajine, een geurige Goaanse kipcurry en het Vietnamese street foodrecept bun cha. Probeer ook eens Mantsjoerijs of Maleisisch lamsvlees, of de heerlijke bananen in een krokant jasje met honing en sesamzaad die in Shenyang op straat verkocht worden.
Door de slimme en tijdbesparende technieken zijn de meeste recepten uit het Mighty Spice Express Kookboek binnen 15 minuten klaar. Dankzij deze supersnelle weg naar het specerijenuniversum tover je alledaagse ingrediënten plotsklaps om in fantastische gerechten.
John Gregory-Smith heeft een missie: iedereen laten zien hoe je met specerijen kookt. Hij is schrijver en presentator en reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe, heerlijke recepten. Zijn eerste boek, Het Mighty Spice Kookboek, was een internationaal succes.
'Recepten die je onmiddellijk aanspreken, eenvoudig te bereiden en vol smaak zijn en die je voor je beste vrienden wilt maken.'
Mail on Sunday over de bestseller Mighty Spice Cookbook, bij Veltman Uitgevers verschenen als Het Mighty Spice Kookboek
Auteur | | John Gregory-Smith |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |