Asperges

Asperges

Meer dan 60 gastronomische recepten uit diverse wereldkeukens met witte en groene asperges.
Geen enkele andere groente is zo verfijnd en zo breed inzetbaar als asperges. In dit boek komen die subtiliteit en veelzijdigheid volledig tot hun recht. Van licht tot voedzaam, gegrild, gebakken of gekookt: de gastronomische recepten in dit boek - Aspergecrespelles met zwarte truffel, Aspergeconfiture met sherry - verenigen het beste uit de wereldkeukens en bieden iets nieuws voor alle aspergeliefhebbers. Dankzij duidelijke beschrijvingen zet u zelf heel gemakkelijk geraffineerde aspergegerechten op tafel!

Auteur | Annerose Sieck
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461432094
Boekomslag voor ISBN: 9789044734522
Boekomslag voor ISBN: 9789044745634
Boekomslag voor ISBN: 9789044710809
Boekomslag voor ISBN: 9789076218632


Boekn ©