Asperges, kookboek voor de fijnproever

Asperges, kookboek voor de fijnproever

Kookboek voor de fijnproever.
Vanaf half april tot eind juni begeleiden de asperges ons door de lente - een culinair feest voor de liefhebber. De asperge is niet alleen een geliefd ingrediënt in soepen, salades en vegetarische gerechten, maar ook lekker te combineren met vlees en vis. In dit kookboek vindt u klassiekers als een vers bereide aspergeroomsoep, maar ook een heleboel verrassende recepten die de witte én groene asperges alle eer aandoen. Wat dacht u van een groentebouillon met asperge-zalmballetjes, aspergetorentjes met rauwe ham, cordon bleu met asperges, aspergerisotto met paddestoelen of knapperige asperges? Geniet ten volle van het aspergeseizoen met de heerlijke gerechten uit dit kookboek!

Auteur | Stefan Stich
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789461432094
Boekomslag voor ISBN: 9789090382364
Boekomslag voor ISBN: 9789083212609
Boekomslag voor ISBN: 9789048309092
Boekomslag voor ISBN: 9789044734522
Boekomslag voor ISBN: 9789059641884


Boekn ©