Minibijbel  -   Pasta

Minibijbel - Pasta

De beroemde Pastabijbel nu in een handzaam formaat. In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, kleurenfoto's van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en -vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten. 150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fettuccine all'Alfrede, en regionale specialiteiten, zoals ravioli alla Romagnola, en originele, moderne gerechten, zoals pipe met ricotta, saffraan en spinazie en tagliatelle tricolore. Met aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze.

Auteur | Jeni Wright
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048836901
Boekomslag voor ISBN: 9781787136199
Boekomslag voor ISBN: 9789048320738
Boekomslag voor ISBN: 9789000347797
Boekomslag voor ISBN: 9789464042207


Boekn ©