De Turkse keuken

De Turkse keuken

Ontdek de sensuele smaken van een klassieke keuken met een mengeling van 75 traditionele en moderne recepten.

Experimenteer met een creatieve mix van recepten van de glinsterende kustlijnen van de Middellandse en Egeïsche Zee tot het platteland van Anatolië en de zich steeds vernieuwende en spannende keuken van Istanbul. Deze unieke collectie aanlokkelijke recepten combineert klassiekers als puree van gerookte aubergine, filodeegsigaren en sissende kebabs met moderne, onbekendere gerechten als selderie-kokossalade of geroosterde courgettes en perziken met pijnboompitten. Geniet van sappige stoofpotten met vers en gedroogd fruit, heerlijk ruikende pilavs met pijnboompitten, zeebaars in zout en vijgen met honing.
De Turkse keuken bevat tevens een gids over Turkse tradities, culinaire invloeden, religieuze feesten en familiefeesten.

Auteur | Ghillie Basan
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789048305216
Boekomslag voor ISBN: 9789048864324
Boekomslag voor ISBN: 9789021593555
Boekomslag voor ISBN: 9789089897497
Boekomslag voor ISBN: 9789059203853
Boekomslag voor ISBN: 9789044734492


Boekn ©