De Italiaanse keuken

De Italiaanse keuken

De Academia Barilla werd in 2004 opgericht en heeft als missie de rol van de Italiaanse kookkunst te bevestigen, het regionale Italiaanse culinaire erfgoed te beschermen tegen imitaties en de opmerkelijke Italiaanse restauranttradities te ondersteunen door investeringen en speciale evenementen. Het instituut organiseert cursussen voor amateurkoks, biedt specifieke horecadiensten aan en bevordert kwalitatief hoogwaardige producten die voortkomen uit traditionele kennis.
Hier komen professionaliteit en unieke kookvaardigheden bij elkaar, 222 recepten die niet ingewikkeld zijn.

Auteur | TextCase
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9781405428941
Boekomslag voor ISBN: 9781784881757
Boekomslag voor ISBN: 9789052406206
Boekomslag voor ISBN: 9789023666844
Boekomslag voor ISBN: 9781579655006
Boekomslag voor ISBN: 9789002240393


Boekn ©