De zilveren lepel pasta

De zilveren lepel pasta

In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over ‘de moeder van de Italiaanse keuken’: pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner.
Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.

Auteur | Jeske Decock
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789000339808
Boekomslag voor ISBN: 9789000309757
Boekomslag voor ISBN: 9789000347797
Boekomslag voor ISBN: 9789000373314
Boekomslag voor ISBN: 9789002223211
Boekomslag voor ISBN: 9789000347803


Boekn ©