De Creoolse Keuken
Winnaar van de Kookboek van het Jaar 2008-verkiezing (categorie vertaald).
De Creoolse Keuken brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's. Je komt bovendien niet alleen alles te weten over deze uitbundige Caraïbische cuisine, maar je krijgt ook een inkijkje in het zonnige land en de warme cultuur. Elk recept is geïllustreerd met beelden die de opgewekte en kleurrijke sfeer oproepen van het landschap en de mensen.
De Creoolse Keuken brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Van vis en schaaldieren tot punches en frappé's. Je komt bovendien niet alleen alles te weten over deze uitbundige Caraïbische cuisine, maar je krijgt ook een inkijkje in het zonnige land en de warme cultuur. Elk recept is geïllustreerd met beelden die de opgewekte en kleurrijke sfeer oproepen van het landschap en de mensen.
Auteur | | Babette De Rozières |
Taal | | Nederlands |
Type | | Hardcover |
Categorie | | Kookboeken |