De creoolse keuken

De creoolse keuken

Laat je vakantie vroeger beginnen met dit prachtige kookboek
Na het grijze weer van de afgelopen maanden snakken we allemaal naar wat zon en vakantie. In afwachting daarvan brengt De creoolse keuken de zon en het vakantiegevoel alvast bij je thuis. Als er één keuken fusion is en verschillende kooktradities combineert, dan is het wel de Caraïbische keuken. De creoolse keuken brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Het bevat meer dan 160 kleurrijke en originele recepten in hoofdstukken over vis en schaaldieren, vlees, groenten, sausen en desserts. Wat dacht je van: knapperige kabeljauwpakketjes, zeebrasemfilet met knoflook en een passievruchtensausje, creoolse zeevruchtenrisotto, kippensatés met komijn, kalfskoteletjes met zoete specerijen, papajasalade met aardbeien, mandarijntjes en munt, mangoconfituur of passievruchtensorbet?
Je komt bovendien niet alleen alles te weten over deze uitbundige Caraïbische keuken, maar je krijgt ook een inkijk in het zonnige land en de warme cultuur. Elk recept is geïllustreerd met beelden die de opgewekte en kleurrijke sfeer oproepen van het landschap en de mensen. De creoolse keuken brengt de zon in je bord, ook al regent het buiten.

Auteur | B. de Rozieres
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789047506164
Boekomslag voor ISBN: 9789048312665
Boekomslag voor ISBN: 9781909815926
Boekomslag voor ISBN: 9789038917948
Boekomslag voor ISBN: 9789033459559


Boekn ©