Comfort Food

Comfort Food

Comfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: omonszelf en
de onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om het
leven te vieren – ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt culinair
columnist en journalist Janneke Vreugdenhil haar allercomfortabelste
recepten en onderzoekt ze al kokend de invloed van eten
op onze emoties. Over de geur van versgebakken spek in de
ochtend, soep als levenselixer, de troost van roeren in een pan
risotto en het verband tussen chocolade en geluk.

Auteur | Janneke Vreugdenhil
Taal | Nederlands
Type | Hardcover
Categorie | Kookboeken

bol logo

Kijk verder

Boekomslag voor ISBN: 9789057598678
Boekomslag voor ISBN: 9789048868018
Boekomslag voor ISBN: 9789046818749
Boekomslag voor ISBN: 9789046815946
Boekomslag voor ISBN: 9789493319103
Boekomslag voor ISBN: 9789048867950


Boekn ©